15 Videoclipuri ilare despre filmul porno

BDSM: sugestii pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou in camera de pat? Adera la Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt uimit indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor asistenta veti face o inceput.

Invatare inainte de incercare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti descoperi platforme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea insotitori, puteti si utilizati platforma pentru a descoperi sugestii precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice tip de mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscut. Nu va stres daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai departe, atunci puteti cu siguranta verificati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant via casa. Instrumente precum bici si lanturile sunt doar pentru perechi, care inteleg specific ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai important BDSM indicatori este ca trebuie parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu elegant - in mod special in piele naturala si. Desigur, este total cat tu trebuie sa alegi ce sa imbraca. Mai degraba decat normal lenjerie, BDSM ofera sansa de a manipulati un nou rol precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de coliere sau de latex chibrit, net si, de asemenea, specialitate magazine furnizati o mare alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. de cartier, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat stil pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui va asigurati alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte eveniment vizitatori pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati putea purta un guler si, de asemenea, alege o rochie care da la fel de mult acces la sanii si, de asemenea, redus cincizeci la suta fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel in toate diferite alte datorie joaca acele joc proeminenta si trimitere, un cuvant sigur este foarte esential. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de genuine durere, este de fapt crucial sa alege un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il veti ambii instant recunoaste ca o indicatie pentru a renunta orice lucru mic in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general folositi cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, inclusiv atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece subs ar putea fi in unele cazuri legat.

Fara rusine

BDSM este unica metoda care necesita o mare suma de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este metoda ca trebuie sa fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui ar trebui constant simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu precum si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati si apreciati sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe al saselea sens http://cristiantbrh223.wpsuo.com/de-ce-le-place-oamenilor-sa-urasca-relatii-cupluri si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include proeminenta, practica a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti companion climax on your own - indiferent daca ramane in camera de dormit, birou sau in magazin alimentar.

broken image

We-Vibe Moxie

Aduceti placere oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste rezonante, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discretie.